PRAKTISK INFORMATION

Forestillingen varer 1 time og 40 minutter. Incl. pause. 
Indgangen åbnes 1/2 time før forestillingen.

Billetsalget er åbent døgnet rundt på nettet. Ved cirkus er kassen åben 1 time før forestillingen.   I samme tidsrum er billettelefon 71993210, ligeledes åben. Børn under 2 år har gratis adgang, når de sidder på skødet. Ved køb på nettet betales et gebyr pr. billet. OBS. Købte billetter refunderes ikke.

I cirkuskassen kan betales med gængse  kreditkort og MobilePay. Vi kan ikke garantere at disse virker, da dette afhænger af netforbindelsen på den lokale cirkusplads. Denne kan ofte være ustabil. Derfor er det en god ide at medbringe kontanter, så man er sikker på hurtig betjening, både i kassen samt i vores boder på pladsen.

Kørestole samt deres brugere er naturligvis velkomne i cirkus. For at gøre plads til disse skal dette meddeles på billettelefonen 71993210, som har åbent dagligt 1 time før forestillingen. Ledsagere med gyldigt ledsagerkort har gratis adgang, sammen med den handicappede.

Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilladt at medbringe barne / klapvogne i cirkusteltet. Disse kan dog parkeres udenfor teltet.

Fotografering uden blitz er tilladt under  forestillingen. Af ophavsretmæssige grunde er video og lydoptagelser ikke tilladt i cirkusteltet.

Det er ikke tilladt at medtage dyr i cirkusteltet